Kinkku-juustoleivokset

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Kinkku-juustoleivokset

Kinkku-juustoleivokset

Helppo ja kaikenikäisille maistuva pikkutarjottava saa maukkautensa Valio Koskenlaskija sulatejuustosta. Suolaiset leivokset sopivat hyvin sormisyötäväksi ja voit leikata ne haluamasi kokoiseksi. 

15 min
helppo
221 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset8 kpl

8 kpl
8
isoa paahtoleipää
100 g
savukinkkua
1
keltainen paprika
1 rkl
kapriksia
1 rasia (200 g)
½ prk (à 200 g)

Koristeluun

keltaisia kirsikkatomaatteja
rucolaa

Ohje

  1. Hienonna kinkku, paprika ja kaprikset. Yhdistä niihin sulatejuusto ja raejuusto
  2. Leikkaa leivät kolmioiksi. Levitä täytettä leivälle ja nosta toinen päälle. Levitä täytettä vielä päälle ja koristele kirsikkatomaateilla ja rucolalla
  3. Tarjoa leivoksia alkupaloina tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›