
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 200 g cantuccini-keksejä
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte ja hilloke
- 3½ liivatelehteä
- 4 klementiiniä
-
1½ dl
Valio Hedelmätarha® kolme sitrushedelmää täysmehuaValio Hedelmätarha® kolme sitrushedelmää on raikkaan sitruksinen täysmehu appelsiineista, mandariineista ja veriappelsiineista. Sisältää runsaasti C-vitamiinia.
- ½ dl hillosokeria
- 2 tähtianista
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Kiille ja koristelu
- 1 liivatelehti
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® kolme sitrushedelmää täysmehuaValio Hedelmätarha® kolme sitrushedelmää on raikkaan sitruksinen täysmehu appelsiineista, mandariineista ja veriappelsiineista. Sisältää runsaasti C-vitamiinia.
- 0 kg makeisia ja nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla pohjustetun Ø 18 - 20 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
- Laita täytteen liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Kuori ja paloittele klementiinit. Keitä 1 dl mehua, hillosokeri ja tähtianikset siirapiksi, 10 min. Lisää joukkoon klementiinit, anna jäähtyä. Poista tähtianikset ja käytä ne koristelussa. Lusikoi hilloke keksipohjan päälle.
- Sekoita tuorejuusto ja rahka. Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Sekoita mehu-liivateseos tuorejuusto-rahkaseoksen joukkoon. Vaahdota kerma, nostele seokseen. Lusikoi täyte hillokkeen päälle, tasoita pinta. Anna hyytyä väh. 4 h.
- Valmista kiille: laita liivatelehti pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Kiehauta mehu. Sulata siihen liivatelehti, anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Lusikoi kiille kakun pinnalle. Anna hyytyä 1 h. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- makeisia