Siirry sisältöön
Lakkarahka

Lakkarahka

Suomalaiset lakat ovat monien mielestä metsien parasta antia. Lakkarahka on yksinkertainen, mutta moneen tilanteeseen sopiva jälkiruoka.

Lakkarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeeksi

  • 0 kg kokonaisia marjoja

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaikki aineet
  2. Anna maustua hetken aikaa jääkaapissa. Koristele kokonaisilla marjoilla

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kokonaisia marjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search