Lakritsi on yllättävä makupari naudan lihalle, mutta toimii marinoinnissa tai kastikkeiden mausteena loistavasti. Makunautinto viimeistellään tarjoamalla liha grillattujen parsojen ja AURA juuston kanssa, jolloin koko makupaletti on täydellinen. Kokeile marinadia myös porsaanlihalle!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
n. 800 g | naudan ulkofileetä |
2 rkl | balsamiviinietikkaa |
2 rkl | soijakastiketta |
2 rkl | ruokokidesokeria |
2 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | chilikastiketta , esim. sriracha |
1 rkl | lakritsijuurijauhetta |
1 tl | fenkolia |
1 tl | anista |
4 | tähtianista |
Paistamiseen | |
---|---|
Pintaan | |
sormisuolaa | |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.