Lakritsi panna cotta

Lakritsi panna cotta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lakritsi panna cotta

Lakritsi panna cotta

Lakritsi, paahdettu valkosuklaa ja vadelmat on lyömätön makuyhdistelmä. Tämä helppo jälkiruoka valmistuu kädenkäänteessä ja sen voi valmistaa hyvissä ajoin ennen aterian kohokohtaa, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain nauttia ateriasta ja seurasta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
2 dl
½ dl
sokeria
2 tl
raakalakritsijauhetta

Pinnalle

50 g
valkosuklaata paahdettuna
50 g
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Mittaa kattilaan maito, kerma, sokeri ja lakritsijauhe. Kuumenna kiehumispisteeseen. Ota pois liedeltä.
  3. Purista liivatteista vesi pois ja lisää kattilaan. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.
  4. Kaada seos pieniin annoskulhoihin tai kahvikuppeihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 2 - 4 h.
  5. Pinnalle

  6. Paahda valkosuklaa uunipellillä leivinpaperilla uunin keskiosassa 200 asteessa 5 min. Anna jäähtyä hyvin.
  7. Murenna panna cottien pinnalle ja viimeistele tuoreilla vadelmilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.