
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 liivatelehteä
-
2 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl sokeria
- 2 tl raakalakritsijauhetta
Pinnalle
- 50 g valkosuklaata paahdettuna
- 50 g kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Mittaa kattilaan maito, kerma, sokeri ja lakritsijauhe. Kuumenna kiehumispisteeseen. Ota pois liedeltä.
- Purista liivatteista vesi pois ja lisää kattilaan. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.
- Kaada seos pieniin annoskulhoihin tai kahvikuppeihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 2 - 4 h.
Pinnalle
- Paahda valkosuklaa uunipellillä leivinpaperilla uunin keskiosassa 200 asteessa 5 min. Anna jäähtyä hyvin.
- Murenna panna cottien pinnalle ja viimeistele tuoreilla vadelmilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa