
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 6 (600 g) perunaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- ripaus chilihiutaleita
- 6 (600 g) perunaa
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
- ripaus chilihiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat hyvin. Leikkaa pitkittäin n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Pyörittele viipaleet Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lado perunat leivinpaperille uunipellille vieri viereen. Ripottele päälle juustoraaste ja chilihiutaleita.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- chilihiutaleita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.