Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Kanapullissa maistuu curry, sitruuna sekä timjami. Pullien kaveriksi padassa haudutetaan kermainen orzo. Orzo on riisinjyvää muistuttava pienikokoinen pasta, jota kutsutaan myös risoniksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Kanapullat

400 g
kanan jauhelihaa
1 rkl
mietoa keltaista currytahnaa
½ tl
suolaa
½ tl
kuivattua timjamia
½
sitruunan mehu ja raastettua kuorta
1
kananmuna

Pasta

1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1 tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
4 dl
Orzo jyväpastaa
6 dl
kanalientä
2 dl
½ pussi (à 150 g)
65 g
babypinaattia

Ohje

  1. Valmista ensin kanapullat. Sekoita jauhelihaan mausteet ja muna. Sekoita hyvin ja pyörittele pulliksi. Paista kanapullat uunissa 225 asteessa n. 15 min. tai pannulla Oivariini rasvassa kypsiksi.
  2. Pidä kanapullat lämpimänä pastan valmistuksen ajan.
  3. Hienonna sipulit ja kuullota hetki Oivariini rasvassa kasarissa. Lisää kurkuma, suola ja mustapippuri. Jatka vielä hetki kuullottamista. Lisää pannulle orzo ja kanaliemi. Anna hautua kannen alla lähes kypsäksi välillä sekoitellen n. 10 min.
  4. Lisää kerma, juustoraaste ja pinaatti. Sekoittele ilman kantta kunnes pasta on kypsää, saa jäädä kermaisen kosteaksi. Lisää kanapullat valmiin pastan joukkoon ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.