
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.09
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKanapullat
- 400 g kanan jauhelihaa
- 1 rkl mietoa keltaista currytahnaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl kuivattua timjamia
- ½ sitruunan mehu ja raastettua kuorta
- 1 kananmuna
Pasta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl kurkumaa
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 dl Orzo jyväpastaa
- 6 dl kanalientä
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
½ pussi (à 150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 65 g babypinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kanapullat. Sekoita jauhelihaan mausteet ja muna. Sekoita hyvin ja pyörittele pulliksi. Paista kanapullat uunissa 225 asteessa n. 15 min. tai pannulla Oivariini rasvassa kypsiksi.
- Pidä kanapullat lämpimänä pastan valmistuksen ajan.
- Hienonna sipulit ja kuullota hetki Oivariini rasvassa kasarissa. Lisää kurkuma, suola ja mustapippuri. Jatka vielä hetki kuullottamista. Lisää pannulle orzo ja kanaliemi. Anna hautua kannen alla lähes kypsäksi välillä sekoitellen n. 10 min.
- Lisää kerma, juustoraaste ja pinaatti. Sekoittele ilman kantta kunnes pasta on kypsää, saa jäädä kermaisen kosteaksi. Lisää kanapullat valmiin pastan joukkoon ja tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä