Siirry sisältöön
Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Kanapullissa maistuu curry, sitruuna sekä timjami. Pullien kaveriksi padassa haudutetaan kermainen orzo. Orzo on riisinjyvää muistuttava pienikokoinen pasta, jota kutsutaan myös risoniksi.

Mausteisia kanapullia ja kermaista Orzo pastaa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kanapullat

  • 400 g kanan jauhelihaa
  • 1 rkl mietoa keltaista currytahnaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl kuivattua timjamia
  • ½ sitruunan mehu ja raastettua kuorta
  • 1 kananmuna

Pasta

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 4 dl Orzo jyväpastaa
  • 6 dl kanalientä
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • ½ pussi (à 150 g)
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
    Valio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
    Valio Juustomestarin e150 g cheddar juustoraaste
  • 65 g babypinaattia

Ohje

  1. Valmista ensin kanapullat. Sekoita jauhelihaan mausteet ja muna. Sekoita hyvin ja pyörittele pulliksi. Paista kanapullat uunissa 225 asteessa n. 15 min. tai pannulla Oivariini rasvassa kypsiksi.
  2. Pidä kanapullat lämpimänä pastan valmistuksen ajan.
  3. Hienonna sipulit ja kuullota hetki Oivariini rasvassa kasarissa. Lisää kurkuma, suola ja mustapippuri. Jatka vielä hetki kuullottamista. Lisää pannulle orzo ja kanaliemi. Anna hautua kannen alla lähes kypsäksi välillä sekoitellen n. 10 min.
  4. Lisää kerma, juustoraaste ja pinaatti. Sekoittele ilman kantta kunnes pasta on kypsää, saa jäädä kermaisen kosteaksi. Lisää kanapullat valmiin pastan joukkoon ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 13,2 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search