
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 4 munan kakkupohja ks kääretorttu
Täyte
- 2 tlk (à 400 g/230 g) säilykepersikoita
-
2 prk (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- ½ dl sitruunamehua
- 1½ dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 dl vadelmahilloa
Koristeluun
- kauden marjoja tai hedelmiä
- mintunlehtiä
Pohja
- 4 munan kakkupohja ks kääretorttu
Täyte
- 2 tlk (à 400 g/230 g) säilykepersikoita
- 2 prk (à 200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- ½ dl sitruunamehua
- 1½ dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl Valio kuohukermaa laktoositon
- 2 dl vadelmahilloa
Koristeluun
- kauden marjoja tai hedelmiä
- mintunlehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pohja ohjeen mukaan. Leikkaa jäähtynyt pohja neljään osaan.
- Valuta persikat, ota noin 1 dl lientä talteen. Viipaloi persikat.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon sitruunamehu, sokerit ja vaahdotettu kerma.
- Kokoa kakku n. 12 cm korkuiseen, 2 - 2,5 litran lasimaljaan. Laita maljan pohjalle yksi pohjan paloista ja kostuta se liemellä. Levitä päälle vadelmahilloa, persikkaviipaleita ja tuorejuustovaahtoa. Tee vielä kolme samanlaista kerrosta, päällimmäiseksi tuorejuustovaahtoa.
- Anna kakun vetäytyä peitettynä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
- Koristele pinta paloitelluilla kauden hedelmillä ja/tai marjoilla sekä sitruunamelissan tai mintun lehdillä.
- Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruokana. Ottimeksi sopii iso lusikka.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
26,2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kauden marjoja
- mintunlehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.