Biscoff-klementtiinitiramisu

Biscoff-klementtiinitiramisu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Biscoff-klementtiinitiramisu

Biscoff-klementtiinitiramisu

Klementtiinien sesonki on loppuvuodesta sopivasti yhdessä talvisten makujen kanssa. Kandeeratuista kekseistä valmistettu biscoff-keksitahna on herkullinen pari jouluisilla mausteilla marinoiduille klementiineille.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
100 g
savoiardi-keksiä
3 - 4
klementiiniä
1 dl
saksanpähkinää paahdettuna

Biscoff-vaahto

2 rasiaa (à 200 g)
½ prk (à 400 g)
keksitahnaa , biscoff
3
kananmunaa
½ dl
sokeria

Mausteliemi

3 dl
2 - 3 rkl
mantelilikööriä tai appelsiinilikööriä
2 rkl
sokeria
1
kanelitanko
5
kokonaista neilikkaa
2
maustepippuria

Ohje

  1. Valmista mausteliemi: mittaa ainekset kattilaan tai kasariin ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut noin puoleen.
  2. Asettele keksit tarjoiluvuoan (n. 15 x 20 cm ) pohjalle, kostuta n. 1 dl:lla maustelientä.
  3. Kuori ja viipaloi klementiinit ja laita ne jäljelle jääneeseen mausteliemeen maustumaan.
  4. Sekoita tuorejuusto, keksitahna ja keltuaiset. Vaahdota valkuaiset ja sokeri. Yhdistä seokset nostellen.
  5. Levitä biscoff-vaahto savoiardi-kekien päälle. Nosta peitettynä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.
  6. Viimeistele klementiiniviipaleilla, saksanpähkinöillä ja mausteliemellä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.