Hedelmäpaistos

Hedelmäpaistos

Mantelilastuista ja kuohukermasta syntyy hurmaava huntu lämpimälle hedelmäpaistokselle. Tarjoile välipalana tai lämpimänä jälkiruokana.

40 min
keskitaso
203 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 isoa
kypsää banaania
2
kypsää päärynää
1 tl
kanelia

Pinnalle

2 rkl
4 rkl
fariinisokeria
½ rkl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelilastuja
2 dl

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuori banaanit ja päärynät. Poista päärynöistä siemenkodat. Leikkaa hedelmät kuutioiksi. Laita hedelmäkuutiot voideltuun uuninkestävään vuokaan. Ripota pinnalle kanelia.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon muut ainekset. Kiehauta. Kaada seos hedelmien päälle. Paista 200 asteessa 20 - 30 min.
  3. Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)