Hedelmäpaistos

Hedelmäpaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäpaistos

Hedelmäpaistos

Mantelilastuista ja kuohukermasta syntyy hurmaava huntu lämpimälle hedelmäpaistokselle. Tarjoile välipalana tai lämpimänä jälkiruokana.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 isoa
kypsää banaania
2
kypsää päärynää
1 tl
kanelia

Pinnalle

2 rkl
4 rkl
fariinisokeria
½ rkl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelilastuja
2 dl

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuori banaanit ja päärynät. Poista päärynöistä siemenkodat. Leikkaa hedelmät kuutioiksi. Laita hedelmäkuutiot voideltuun uuninkestävään vuokaan. Ripota pinnalle kanelia.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon muut ainekset. Kiehauta. Kaada seos hedelmien päälle. Paista 200 asteessa 20 - 30 min.
  3. Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›