Vaniljainen päärynäpiirakka onnistuu aloittevaltakin leipurilta: rapea murotaikina kaulitaan piirakan pohjaksi ja täyte vain sekoitetaan nopeasti sekaisin. Päärynä on helppo viipaloida vaikkapa juustohöylällä ja päärynöistä muodostuva kukkanen toimii koristeena. Piirakka viimeistellään vaahterasiirapilla, nam!
1 pkt (380 g) | valmista piirakkataikinaa makeaan leivontaan esim. Myllyn Paras |
Täyte | |
---|---|
2 prk (200 g) | |
1 prk (200 g) | |
yhden | sitruunan kuori |
1 | päärynä viipaleina |
3 rkl | vaahterasiirappia |
Tarjoiluun | |
vaahterasiirappia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.