Vaniljainen päärynäpiirakka onnistuu aloittevaltakin leipurilta: rapea murotaikina kaulitaan piirakan pohjaksi ja täyte vain sekoitetaan nopeasti sekaisin. Päärynä on helppo viipaloida vaikkapa juustohöylällä ja päärynöistä muodostuva kukkanen toimii koristeena. Piirakka viimeistellään vaahterasiirapilla, nam!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 pkt (380 g) | valmista piirakkataikinaa makeaan leivontaan esim. Myllyn Paras |
Täyte | |
---|---|
2 prk (200 g) | |
1 prk (200 g) | |
yhden | sitruunan kuori |
1 | päärynä viipaleina |
3 rkl | vaahterasiirappia |
Tarjoiluun | |
vaahterasiirappia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.