Omena-mantelipaistos

Omena-mantelipaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omena-mantelipaistos

Omena-mantelipaistos

Mantelirouheella maustettu omenapaistos käy jälkiruoasta ja maistuu myös kahvipöydässä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
3 - 6 (600 g)
omenaa
½ dl
fariinisokeria

Taikina

½ dl
1 prk (2 dl)
1 ¼ dl
fariinisokeria
2 dl (100 g)
mantelirouhetta
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Pehmitä kuutioidut omenat mikrossa sokerin kanssa paistosvuoassa (halkaisija n. 27 cm).
  2. Valmista taikina. Yhdistä juokseva Oivariini, ruokakerma ja kuivat aineet, viimeisenä jauho-leivinjauheseos. Sekoita.
  3. Kaada taikina pehmenneiden omenoiden päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min uunin alatasolla.
  4. Tarjoa vähän jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa jälkiruoaksi tai kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›