
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3-6 (600 g) omenaa
- ½ dl fariinisokeria
Taikina
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1¼ dl fariinisokeria
- 100 g (2 dl) mantelirouhetta
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Tarjoiluun
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Pehmitä kuutioidut omenat mikrossa sokerin kanssa paistosvuoassa (halkaisija n. 27 cm).
- Valmista taikina. Yhdistä juokseva Oivariini, ruokakerma ja kuivat aineet, viimeisenä jauho-leivinjauheseos. Sekoita.
- Kaada taikina pehmenneiden omenoiden päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min uunin alatasolla.
- Tarjoa vähän jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa jälkiruoaksi tai kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
188 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa