Omena-mantelipaistos

Omena-mantelipaistos

45 min
helppo
191 kcal / 100g
3
3

Mantelirouheella maustettu omenapaistos käy jälkiruoasta ja maistuu myös kahvipöydässä.

Ainekset

8 annosta
3 - 6 (600 g)
omenaa
½ dl
fariinisokeria

Taikina

½ dl
1 prk (2 dl)
1 ¼ dl
fariinisokeria
2 dl (100 g)
mantelirouhetta
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Pehmitä kuutioidut omenat mikrossa sokerin kanssa paistosvuoassa (halkaisija n. 27 cm).
  2. Valmista taikina. Yhdistä juokseva Oivariini, ruokakerma ja kuivat aineet, viimeisenä jauho-leivinjauheseos. Sekoita.
  3. Kaada taikina pehmenneiden omenoiden päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min uunin alatasolla.
  4. Tarjoa vähän jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa jälkiruoaksi tai kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)