
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 vihreä paprika kuutioina
-
15 g
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 rkl sinappia
- 3 rkl ketsuppia
- 2 rkl Worcestershire-kastiketta
- 1 dl tomaattipyreetä
- 1 dl punasipulihilloketta, säilyke
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 6 hampurilaissämpylää
-
1 pkt (200 g)
Valio Koskenlaskija® chipotle sulatejuustoviipaleitaVahva vaikutus on taattu, kun Valio Koskenlaskija® kohtaa savustetun chilin! Mehevät ja herkulliset Valio Koskenlaskija®…
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota kuutioitu vihreä paprika Oivariini rasvassa.
- Lisää sinappi, ketsuppi, Worcestershire-kastike, tomaattipyree, punasipulihilloke ja Mifu. Sekoita ja hauduta n. 15 min miedolla lämmöllä, kunnes sopivan paksua kastiketta.
- Täytä lämmitetyt burgerisämpylät Sloppy Joe -kastikkeella ja juustoviipaleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa