
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuorepastaravioleja tai tortellineja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (380/230 g) kypsiä, valkoisia papuja
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista kastiketta tomaatti-yrtitTee vaikutus, älä kastiketta! Täyteläisen kermainen, lempeän tomaattinen ja yrttinen kastike maistuu koko perheelle. Arkea…
- 2 dl vettä
- 3 rkl Nduja-salamilevitettä
-
1 pussia (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, ItalianValio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
Lisäksi
- 50 g rucolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä tuorepastat pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada pastat uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita joukkoon oliiviöljy.
- Valuta pavut ja lisää vuokaan. Kaada päälle kastike. Lisää vesi tyhjään kastikepurkkiin ja ravistele purkki puhtaaksi ja kaada neste vuokaan.
- Lusikoi pinnalle nduja-levitettä ja ripottele päälle juustoraaste.
- Paista uunissa 200 asteessa 20 min. Viimeistele ennen tarjoilua ruocolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
198 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
26,1 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä