
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sipuli
- 2 rkl öljyä
- ½ tl kuivattua rosmariinia
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 2 dl tummaa olutta
- 1 dl vettä
- ½ kasvisliemikuutio
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- sokeria
- 1 sipuli
- 2 rkl öljyä
- ½ tl kuivattua rosmariinia
- 1 pkt (240 g) Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamatonta
- 2 dl tummaa olutta
- 1 dl vettä
- ½ kasvisliemikuutio
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipuli ja rosmariini. Kuullota hetki.
- Lisää Nyhtökaura ja anna paistua pannulla hetki käännellen.
- Lisää pannulle olut, vesi ja puolikas liemikuutio. Anna kiehahtaa.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
- Tarjoile muusin ja puolukoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.