Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
24 h
Yhteensä
24 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 isoa porkkanaa
- 1 l vettä
- 1½ rkl sokeria
- 1 rkl suolaa
Marinadi
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tl nestemäistä savua
- 1 tl valkoviinietikkaa
- ¾ tl suolaa
- 1½ tl sokeria
Lisäksi
- 0 kg tuoretta tilliä koristeluun
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne mandoliinilla tai juustohöylällä pitkiksi, ohuiksi viipaleiksi.
- Kiehauta vesi, sokeri ja suola. Lisää porkkanat, laita kansi päälle ja siirrä sivuun noin 10 minuutiksi, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Valuta ja kuivaa varovasti. Siirrä porkkanat ilmatiiviiseen astiaan.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada porkkanoiden joukkoon. Sekoita varovasti. Sulje kansi ja nosta jääkaappiin vuorokaudeksi marinoitumaan.
- Koristele porkkala tuoreella tillillä ennen tarjoilua.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
32 kcal
Proteiini
0,2 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











