Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1½ dl puuroriisiä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 kg valkokaalia
- 4 rkl vegaanista margariinia
-
1 pkt (225 g)
Gold&Green® kaurajauhistaSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® kaurajauhis on suunniteltu sopimaan suomalaisten suosikkiresepteihin.…
-
1 prk (2 dl)
Oddlygood® Cooking tuotetta originalOddlygood® Cooking Oat Original tuo kauran pehmeyttä kokkailuun - nyt gluteenittomana! Tämä monen kokkaajan luottotuote…
- 3 dl vettä
- 1 rkl kasvisliemifondia
- 2 rkl tummaa siirappia
- 2 tl kuivattua meiramia
- 1 tl suolaa
Pinnalle
- ½ dl pankojauhoja
- 3 rkl vegaanista margariinia
Lisäksi
- 1 rkl vegaanista margariinia
- 200 g puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Voitele uunivuoka margariinilla.
- Keitä puuroriisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä uunivuokaan.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi kaali.
- Sulata 1 rkl margariinia pannulla ja kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää valkosipuli ja paista sekoitellen 2 minuuttia. Murustele pannulle kaurajauhis. Paista sekoitellen vielä 5 minuuttia. Siirrä seos uunivuokaan puuroriisin joukkoon.
- Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Sulata pannulla 3 rkl margariinia. Lisää kaali muutamassa erässä pannulle ja paista käännellen, kunnes kaali pehmenee. Siirrä paistetut kaalisuikaleet uunivuokaan. Kaada joukkoon Cooking Oat.
- Sekoita vesi ja kasvisfondi ja kaada seos uunivuokaan. Lisää siirappi, meirami ja suola. Sekoita. Ripottele päälle pankojauhot ja lisää margariini nokareina.
- Paista kaalilaatikkoa 175-asteisessa uunissa 1,5 tuntia. Jos pinta tummuu liikaa, laita päälle folio.
- Tarjoa kaalilaatikko puolukoiden kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











