Päärynäinen juustokeitto

Päärynäinen juustokeitto

Hedelmät sopivat myös sosekeittoihin. Päärynä ja AURA muru muodostavat hienostuneen makuparin. 

30 min
helppo
92 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
vettä
4 dl
1 tl
kanafondia
1 pussi (150 g)
2
päärynää
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
rouhittua rosépippuria

Tarjoiluun

krutonkeja

Ohje

  1. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Kaada päälle vesi. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää maito, kanafondi ja juusto. Anna kiehua sekoitellen tasaiseksi.
  3. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut päärynät ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Ripottele pinnalle paahdettuja leipäkuutioita.
  5. Tarjoa esim. alkukeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
103 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)