Päärynäinen juustokeitto

Päärynäinen juustokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Päärynäinen juustokeitto

Päärynäinen juustokeitto

Hedelmät sopivat myös sosekeittoihin. Päärynä ja AURA muru muodostavat hienostuneen makuparin. 

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
vettä
4 dl
1 tl
kanafondia
1 pussi (150 g)
2
päärynää
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
rouhittua rosépippuria

Tarjoiluun

krutonkeja

Ohje

  1. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Kaada päälle vesi. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää maito, kanafondi ja juusto. Anna kiehua sekoitellen tasaiseksi.
  3. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut päärynät ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Ripottele pinnalle paahdettuja leipäkuutioita.
  5. Tarjoa esim. alkukeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›