Pekonipasta

Pekonipasta

15 min
helppo
183 kcal / 100g
19
8

Valmista maukas pekonikastike ja sekoita se keitettyyn pastaan, esim. spagettiin. Ohjeella saat noin varttitunnissa maistuvan pasta-aterian neljälle.

Ainekset

4 annosta
300 g
pastaa
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1 (200 g)
paprika
1
sipuli
1 rkl
vehnäjauhoja
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 dl
1 ½ dl
vettä
2 rkl
tomaattiketsuppia
puolikas
lihaliemikuutio
1 ruukku
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Tarkista keittoaika.
  2. Leikkaa tai saksi pekoni viipaleiksi. Suikaloi paprika. Hienonna sipuli.
  3. Laita pekoni ja kasvikset isolle paistinpannulle. Paista, kunnes pekoni on kevyesti ruskistunut. Ripottele päälle vehnäjauho ja pippuri. Sekoita hetki.
  4. Lisää ruokakerma ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ketsupilla ja murennetulla liemikuutiolla.
  5. Yhdistä kastike ja valutettu pasta kattilassa tai paistinpannussa. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)