Pekonipasta

Pekonipasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pekonipasta

Valmista maukas pekonikastike ja sekoita se keitettyyn pastaan, esim. spagettiin. Ohjeella saat noin varttitunnissa maistuvan pasta-aterian neljälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1313 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
pastaa
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1 (200 g)
paprika
1
sipuli
1 rkl
vehnäjauhoja
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 dl
1 ½ dl
vettä
2 rkl
tomaattiketsuppia
puolikas
lihaliemikuutio
1 ruukku
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Tarkista keittoaika.
  2. Leikkaa tai saksi pekoni viipaleiksi. Suikaloi paprika. Hienonna sipuli.
  3. Laita pekoni ja kasvikset isolle paistinpannulle. Paista, kunnes pekoni on kevyesti ruskistunut. Ripottele päälle vehnäjauho ja pippuri. Sekoita hetki.
  4. Lisää ruokakerma ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ketsupilla ja murennetulla liemikuutiolla.
  5. Yhdistä kastike ja valutettu pasta kattilassa tai paistinpannussa. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›