
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.46
tähteä viidestä
91 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 lihaliemikuutio
- 2 dl vettä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 6 kokonaista maustepippuria
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Ripottele joukkoon vehnäjauho. Paista muutama min.
- Murenna päälle liemikuutio. Lisää vesi ja pippurit. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.
- Lisää ruokakerma. Keitä 5 min.
- Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa