Pestopasta

Pestopasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pestopasta

Joskus yksinkertaisuus on valttia. Tämän herkullisen pestopastan salaisuus on itse tehdyssä pestossa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
tuorepastaa , linguine

Pesto

2 ruukkua
tuoretta basilikaa
2
valkosipulin kynttä
75 g
cashewpähkinöitä
1 ½ dl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
1 ½ dl

Päälle

½ dl
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Valmista pesto: Mittaa ainekset blenderiin tai mittakannuun. Soseuta blenderillä tai sauvasekoittimella, kunnes peston koostumus on sopivaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Sekoita pesto valutetun, kuuman pastan joukkoon.
  4. Viimeistele annokset juustoraasteella ja basilikalla. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
408 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.