Pikakorvapuustit

Pikakorvapuustit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pikakorvapuustit

Pikakorvapuustit

Tästä ei korvapuustien tekeminen helpommaksi mene. Kääri kanelikreemi valmiin croissant-taikinan sisään, leikkaa, taittele ja paista. Vain 20 minuutissa saat loihdittua kahvipöytään tuoreet puustit.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset9 kpl

9 kpl
1 pkt (240 g)
valmista croissant-taikinaa esim. Danerolles
1 prk (200 g)

Pinnalle

1
kananmuna
2 rkl
raesokeria

Ohje

  1. Levitä taikina pakkauksestaan leivinpaperin päälle tai kevyesti jauhotetulle pöydälle. Puolita taikinalevy ja siirrä toinen puoli toisen alapuolelle jotta saat neliön mallisen taikinalevyn. Painele sormin reunat kiinni toisiinsa ja kauli levy kevyesti.
    Levitä taikina pakkauksestaan leivinpaperin päälle tai kevyesti jauhotetulle pöydälle. Puolita taikinalevy ja siirrä toinen puoli toisen alapuolelle jotta saat neliön mallisen taikinalevyn. Painele sormin reunat kiinni toisiinsa ja kauli levy kevyesti.
    Levitä taikina pakkauksestaan leivinpaperin päälle tai kevyesti jauhotetulle pöydälle. Puolita taikinalevy ja siirrä toinen puoli toisen alapuolelle jotta saat neliön mallisen taikinalevyn. Painele sormin reunat kiinni toisiinsa ja kauli levy kevyesti.
  2. Levitä kanelikreemi taikinalevylle. Kääri rullalle pidemmältä sivulta ja jätä saumakohta alapuolelle.
    Levitä kanelikreemi taikinalevylle. Kääri rullalle pidemmältä sivulta ja jätä saumakohta alapuolelle.
    Levitä kanelikreemi taikinalevylle. Kääri rullalle pidemmältä sivulta ja jätä saumakohta alapuolelle.
  3. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas.
    Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas.
    Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas.
  4. Voitele puustit kanamunalla ja ripottele pinnoille raesokeria. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.