Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pikakorvapuustit

Tästä ei korvapuustien tekeminen helpommaksi mene. Kääri kinuskikreemi valmiin croissant-taikinan sisään, leikkaa, taittele ja paista. Vain 20 minuutissa saat loihdittua kahvipöytään tuoreet puustit.

Pikakorvapuustit
Pikakorvapuustit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
 • 1 pkt (240 g) valmista croissant-taikinaa esim. Danerolles
 • 1 prk (200 g)
  Valio kinuskikreemiä
  Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
  Valio kinuskikreemi 200 g laktoositon
 • 1 tl kanelia

Pinnalle

 • 1 kananmuna
 • 2 rkl raesokeria

Ohje

 1. Levitä taikina pakkauksestaan leivinpaperin päälle tai kevyesti jauhotetulle pöydälle. Puolita taikinalevy ja siirrä toinen puoli toisen alapuolelle jotta saat neliön mallisen taikinalevyn. Painele sormin reunat kiinni toisiinsa ja kauli levy kevyesti.
 2. Levitä kreemi taikinalevylle. Ripottele halutessasi kanelia pinnalle. Kääri rullalle pidemmältä sivulta ja jätä saumakohta alapuolelle.
 3. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas.
 4. Voitele puustit kanamunalla ja ripottele pinnoille raesokeria. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 304 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 33,8 g
Rasva 16,5 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search