Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rasia salaattisekoitusta
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1-2 kesäsipulia varsineen
- 1-2 varsisellerin vartta
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Kastike
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu on mehukas aloitus päivälle! Raikasta täysmehua, hedelmälihaa ja runsaasti C-vitamiinia.
- ½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
- 1 tl sokeria
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja kuivaa salaatti. Halkaise tomaatit. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi sekä varsiselleri ohuiksi viipaleiksi
- Asettele ainekset kerroksittain vadille, raejuusto päällimmäiseksi.
- Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.