
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 6 perunaa (keskikokoista)
-
2 rkl
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 tl tuoretta rosmariinia
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 6 perunaa (keskikokoista)
- 2 rkl Valio voita sulatettuna
- 2 tl tuoretta rosmariinia
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Pane perunat uunivuokaan.
- Voitele leikkauspinnat voisulalla ja ripottele pinnoille hienonnettua rosmariinia, suolaa ja mustapippuria.
- Kypsennä 45 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.