Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rosmariini­perunat

Rosmariiniperunoista leviää kypsennettäessä herkullinen tuoksu koko keittiöön.

Rosmariiniperunat
Rosmariiniperunat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 perunaa (keskikokoista)
  • 2 rkl
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 tl tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 6 perunaa (keskikokoista)
  • 2 rkl Valio voita sulatettuna
  • 2 tl tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Pane perunat uunivuokaan.
  3. Voitele leikkauspinnat voisulalla ja ripottele pinnoille hienonnettua rosmariinia, suolaa ja mustapippuria.
  4. Kypsennä 45 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1