Ruis-kanahampurilainen

Ruis-kanahampurilainen

Hampurilaiset on helppo valmistaa myös kotona. Kokojyväleipään tehty hampurilainen on myös terveellinen välipala tai lounas. Nauti maidon kanssa!

20 min
helppo
191 kcal / 100g
1
1

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 rkl
2
kypsää kanapihviä , esim. Kariniemi
2
ruisleipästä , esim. Reissumies
4
2
salaatinlehteä
n. 1/4 dl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1
tomaatti
2 rkl

Ohje

  1. Mittaa Oivariini paistinpannuun ja kuumenna siinä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna ruisleipäset esim. mikrossa. Aseta leipästen alapuolikkaille juustoviipaleet, salaatinlehdet, kanapihvit ja chilikastike. Lisää päälle toinen juustoviipale, tomaattiviipaleita ja kermaviiliä. Nosta leipästen yläpuoli päälle.
  2. Tarjoa välipalaksi maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)