Ruis-kanahampurilainen

Ruis-kanahampurilainen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ruis-kanahampurilainen

Ruis-kanahampurilainen

Hampurilaiset on helppo valmistaa myös kotona. Kokojyväleipään tehty hampurilainen on myös terveellinen välipala tai lounas. Nauti maidon kanssa!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 rkl
2
kypsää kanapihviä , esim. Kariniemi
2
ruisleipästä , esim. Reissumies
4
2
salaatinlehteä
n. 1/4 dl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1
tomaatti
2 rkl

Ohje

  1. Mittaa Oivariini paistinpannuun ja kuumenna siinä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna ruisleipäset esim. mikrossa. Aseta leipästen alapuolikkaille juustoviipaleet, salaatinlehdet, kanapihvit ja chilikastike. Lisää päälle toinen juustoviipale, tomaattiviipaleita ja kermaviiliä. Nosta leipästen yläpuoli päälle.
  2. Tarjoa välipalaksi maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›