
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
-
2 dl Valio kreikkalaista jogurttia
Voit kokeilla myös -
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 valkosipulin kynsi
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot haarukalla. Sekoita ainekset keskenään, purista joukkoon valkosipulin kynsi.
- Tarjoa salaattien kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa