
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 100 g kylmäsavulohta hienonnettuna
- 2 tl sitruunamehua
- 2 tl sinappia
- 1 keitetty (10 min) kananmuna
Koristeluun
- 50 g kylmäsavulohta
- 0 kg ruohosipulia
- 0 kg kirjolohen mätiä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Yhdistä täytteen ainekset
- Levitä täyte leiville. Kokoa kahteen kerrokseen, puolita leivät leivoksiksi.
- Koristele kalalla, ruohosipulilla ja mädillä
- Tarjoa leivoksia esim. alkupaloina tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
16,1 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
- kirjolohen mätiä