Savukalaleivokset

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Savukalaleivokset

Savukalaleivokset

Savukalaleivokset ovat juhlavannäköisiä, mutta silti helppoja valmistaa.

30 min
keskitaso
219 kcal / 100g
0
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

8 kpl
8
isoa grahampaahtoleipäviipaletta

Täyte

1 rasia (200 g)
100 g
kylmäsavulohta hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
2 tl
sinappia
1
keitetty (10 min) kananmuna

Koristeluun

50 g
kylmäsavulohta
ruohosipulia
kirjolohen mätiä

Ohje

  1. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Yhdistä täytteen ainekset
  2. Levitä täyte leiville. Kokoa kahteen kerrokseen, puolita leivät leivoksiksi.
  3. Koristele kalalla, ruohosipulilla ja mädillä
  4. Tarjoa leivoksia esim. alkupaloina tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›