
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 45 min
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g porsaan sisäfileetä
- 2 rkl sokeria
- 1 dl karkeaa merisuolaa
- 1 ruukku timjamia
- 1 ruukku rosmariinia
Paistamiseen
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kastike
- 2 salottisipulia
- 1 tl kuminaa
- 2 pussia (à 227 g) kuivattuja luumuja paloiteltuna
-
1 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
4 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita keskenään sokeri, suola ja hienonnetut yrtit. Ripottele seosta runsaasti lihan pintaan. Kääri kelmun sisään ja anna maustua n. tunti
- Poista seos fileen pinnalta ja ruskista liha pannulla voissa, jotta pinta saa kauniin värin. Laita liha uunivuokaan ja paista 180 asteessa 45 min, kunnes liha on kypsää.
- Valmista kastike kuullottamalla hienonnetut salottisipulit, kumina ja luumut voissa kattilassa. Kaada kerma joukkoon. Anna kiehua kokoon, jotta kastike on sopivan paksuista ja tarjoa kuumana porsaanfileen ja esim. endiivien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
6,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa