Luumuvispipuuro

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Luumuvispipuuro

Luumuvispipuuro

Valmista luumuista ja mannasuurimoista maukas vispipuuro. Tee siitä herkullinen jälkiruoka tarjoamalla se turkkilaisen jogurtin kanssa tai nauti välipalana maitolasillisen kanssa.

3 h 25 min
keskitaso
78 kcal / 100g
1
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

6 annosta
750 g
luumuja
1 - 1 1/2 dl
sokeria
6 dl
vettä
1 ½ dl
mannasuurimoita
¼ tl
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (400 g)
Valio turkkilaista luomujogurttia

tai 6 dlValio Luomu™ maitoa

Ohje

  1. Poista luumuista kivet. Laita kattilaan. Lisää vesi ja 1 dl sokeria.
  2. Keitä muutama min. Soseuta huolellisesti sauvasekoittimella.
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää mannasuurimot kiehuvaan nesteeseen samalla sekoittaen. Lisää myös suola.
  4. Kypsennä puuro pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita välillä. Tarkista puuron makeus - jos käyttämäsi luumut ovat hapahkoja, voit lisätä sokeria.
  5. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  6. Tarjoa jälkiruoaksi turkkilasen jogurtin kanssa tai välipalana maitolasillisen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›