Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa

Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa

50 min
keskitaso
149 kcal / 100g
0
1

Tämä ruoka sopii talviseksi viikonloppuateriaksi. Valmista seuraksi vaikkapa paahdettuja uunijuureksia tai kunnon perunamuusi.

Ainekset

4 annosta
600 g
naudan sisäpaistia
50 g
maksapateeta
1
valkosipulin kynsi
1 tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Kastike

2 dl
lihalientä
2 dl
100 g
kuivattuja kivettömiä luumuja
2 rkl
konjakkia
suolaa

Lisäksi

cocktailtikkuja

Ohje

  1. Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja nuiji ne kevyesti.
  2. Sekoita keskenään maksapatee, hienonnettu valkosipulin kynsi, mustapippuri ja suola. Levitä maksapateeseos paistiviipaleille tasaisesti, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikulla.
  3. Kuumenna paistinpannulla Oivariini ja ruskista kääryleet.
  4. Lisää pannulle lihaliemi, kerma ja luumut. Hauduta kannen alla n. 30 min. Lisää lopuksi konjakki, kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)