
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g naudan sisäpaistia
- 50 g maksapateeta
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Kastike
- 2 dl lihalientä
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 100 g (1,5 dl) kuivattuja kivettömiä luumuja
- 2 rkl konjakkia
- 0 kg suolaa
Lisäksi
- 0 kg cocktailtikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja nuiji ne kevyesti.
- Sekoita keskenään maksapatee, hienonnettu valkosipulin kynsi, mustapippuri ja suola. Levitä maksapateeseos paistiviipaleille tasaisesti, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikulla.
- Kuumenna paistinpannulla Oivariini ja ruskista kääryleet.
- Lisää pannulle lihaliemi, kerma ja luumut. Hauduta kannen alla n. 30 min. Lisää lopuksi konjakki, kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- suolaa
- cocktailtikkuja