Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa

Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa

Lihakääryleet luumu-kermakastikkeessa

Tämä ruoka sopii talviseksi viikonloppuateriaksi. Valmista seuraksi vaikkapa paahdettuja uunijuureksia tai kunnon perunamuusi.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
naudan sisäpaistia
50 g
maksapateeta
1
valkosipulin kynsi
1 tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Kastike

2 dl
lihalientä
2 dl
100 g
kuivattuja kivettömiä luumuja
2 rkl
konjakkia
suolaa

Lisäksi

cocktailtikkuja

Ohje

  1. Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja nuiji ne kevyesti.
  2. Sekoita keskenään maksapatee, hienonnettu valkosipulin kynsi, mustapippuri ja suola. Levitä maksapateeseos paistiviipaleille tasaisesti, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikulla.
  3. Kuumenna paistinpannulla Oivariini ja ruskista kääryleet.
  4. Lisää pannulle lihaliemi, kerma ja luumut. Hauduta kannen alla n. 30 min. Lisää lopuksi konjakki, kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›