Suklaa-pähkinäpullat

Suklaa-pähkinäpullat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaa-pähkinäpullat

Suklaa-pähkinäpullat

Perinteiset kierrepullat taipuvat moneksi. Päätimme yhdistää pehmeän täyteläisen suklaan ja rouskuvan pähkinärouheen pullien täytteeksi ja lopputuloksena oli ehdottomasti kevään parhaat pullat.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa / pellillinen
10 min
kohotus
45 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
22 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl
2 ½ dl
½ pkt (à 50 g)
hiivaa
¾ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1 tl
kardemummaa
n. 6 dl
vehnäjauhoja
¾ dl

Täyte

2 dl
suklaa-pähkinälevitettä , esim. Nutella
1 dl
pekaanipähkinöitä rouhittuna

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi. Alusta loput jauhot ja sulatettu Oivariini taikinaan.
  2. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Kauli kohonneesta taikinasta kaksi pitkulaista levyä. Levitä suklaalevite levyille ja ripottele päälle pekaanipähkinärouhe. Kääri kuten kääretorttu. Leikkaa kumpikin rulla 12 osaan ja pane pullat leikkuupinta ylöspäin leivosvuokiin. Kohota.
  4. Voitele ja ripota pintaan raesokeria. Paista uunissa 225 asteessa n.10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.