Suklaa-pähkinäpullat

Suklaa-pähkinäpullat

Perinteiset kierrepullat taipuvat moneksi. Päätimme yhdistää pehmeän täyteläisen suklaan ja rouskuvan pähkinärouheen pullien täytteeksi ja lopputuloksena oli ehdottomasti kevään parhaat pullat.

Ainekset24 kpl

24 kpl
2 ½ dl
½ pkt (à 50 g)
hiivaa
¾ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1 tl
kardemummaa
n. 6 dl
vehnäjauhoja
¾ dl

Täyte

2 dl
suklaa-pähkinälevitettä , esim. Nutella
1 dl
pekaanipähkinöitä rouhittuna

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi. Alusta loput jauhot ja sulatettu Oivariini taikinaan.
  2. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Kauli kohonneesta taikinasta kaksi pitkulaista levyä. Levitä suklaalevite levyille ja kääri kuten kääretorttu. Leikkaa kumpikin rulla 12 osaan ja pane pullat leivosvuokiin. Kohota.
  4. Voitele ja ripota pintaan raesokeria. Paista uunissa 225 asteessa n.10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›