Hot cross buns eli pääsiäispullat ovat ristikuviolla koristettuja pullia. Kuvio tehdään vesi-vehnäjauhoseoksesta ennen paistoa. Paiston jälkeen pinta kiillotetaan siirapilla. Nämä pullat myös täytetään laskiaispullan tyyliin mantelimassalla tai hillolla sekä kuohkealla mangorahkavaahdolla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 ½ dl | |
1 pussi | kuivahiivaa |
1 dl | sokeria |
1 tl | suolaa |
1 | kananmuna |
1 rkl | vaniljasokeria |
n. 8 dl | vehnäjauhoja |
½ dl | |
1 dl | rusinoita |
Pinnalle | |
---|---|
½ dl | vettä |
½ dl | vehnäjauhoja |
Pinnalle paiston jälkeen | |
2 rkl | vaahterasiirappia |
Väliin | |
1 prk (2 dl) | |
1 prk (200 g) | |
100 g | mantelimassaa tai aprikoosihilloa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.