Texmex uunikala

Texmex uunikala
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Texmex uunikala

Texmex uunikala

Ajattelepa, jos sinulta kuluisi vain n. 5 minuuttia arki- tai viikonloppuruoan tekemiseen! Uuni hoitaa kypsentämisen puolessa tunnissa ja lopputuloksena olisi mehevä ja maukas uunilohi. Totta se on, kokeile ja ihastu!

Valmistusaika

Työaika
5 min
uunissa
30 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1818 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 700 g
kirjolohifileetä
½ tl
suolaa
1 ½ dl
salsakastiketta
1 prk (250 g)
50 g
nachoksia
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Nosta filee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan. Pyyhi pinta talouspaperilla. Mausta suolalla.
  2. Levitä pinnalle salsakastike. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Ripottele pinnalle kämmenen pohjassa murennetut nachokset.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Kypsymisaika riippuu kalafileen paksuudesta.
  4. Viimeistele korianterilla. Tarjoa salaatin ja keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›