
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
28 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 patonki
- ½ tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 1 valkosipulin kynsi
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg oreganoa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado leivinpaperille pellille
- Valuta tomaattimurska (korvaa tomaattimurska halutessasi tuoreilla tomaateilla: kalttaa ja kuori tomaatit sekä poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha) ja lisää joukkoon karkeasti hienonnetut oliivit. Mausta seos ja levitä patonkiviipaleille. Ripota päälle juustoraaste.
- Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti esim. salaattien tai sosekeittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
201 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
23,8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- oreganoa