Tomaatti-oliivicrostinit

Tomaatti-oliivicrostinit

28 min
helppo
214 kcal / 100g
0
0

Salaattien ja sosekeittojen kylkeen sopivat nämä välimerelliset crostinit.

Ainekset

24 palaa
1
patonki
½ tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl
kivettömiä oliiveja
1
valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria myllystä
oreganoa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado leivinpaperille pellille
  2. Valuta tomaattimurska (korvaa tomaattimurska halutessasi tuoreilla tomaateilla: kalttaa ja kuori tomaatit sekä poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha) ja lisää joukkoon karkeasti hienonnetut oliivit. Mausta seos ja levitä patonkiviipaleille. Ripota päälle juustoraaste.
  3. Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti esim. salaattien tai sosekeittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)