Tomaattinen AURA pasta

Tomaattinen AURA pasta

Yksinkertainen tomaattikastike on pastan paras ystävä. Tomaattikastikkeen valmistuksessa ei kannata kuitenkaan kiirehtiä, sillä parhaan lopputuloksen saat hauduttamalla kastiketta miedolla lämmöllä pitkään.

1 h 15 min
keskitaso
211 kcal / 100g
3
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
300 g
pennepastaa
1 - 1 1/2 dl
1 pkt (170 g)
1 dl
tuoreita yrttejä , esim. basilika, persilja ja/tai timjami
½ dl
cashewpähkinää paahdettuna

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää tomaattimurska, sokeri ja mustapippuri. Anna kiehua kannen alla keskilämmöllä n. 1 h.
  3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
  4. Lisää tomaattikastikkeeseen kerma, AURA juusto ja hienonnetut yrtit. Kuumenna, kunnes juusto on hiukan sulanut. Tarkista suola.
  5. Sekoita kastike pastan joukkoon. Viimeistele paahdetuilla, rouhituilla cashewpähkinöillä. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›