Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.82
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 isoa jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
Kinkkutäyte
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 100 g palvikinkkua hienonnettuna
- 1 (75 g) maustekurkku hienonnettuna
- ½ dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 0 kg suolaa ja mustapippuria myllystä
Kasvistäyte
- 1 paprika
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 0 kg valkosipulin kynsi hienonnettuna
- ½ dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 0 kg suolaa ja mustapippuria myllystä
Raejuustotäyte
- 2 tomaattia
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- ½ dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- 0 kg suolaa ja mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat huolellisesti ja kääri ne yksitellen folioon.
- Paista uuniperunoita 225 asteessa ensin 30 minuuttia. Alenna lämpö 200 asteeseen ja paista, kunnes perunat ovat kypsiä, perunan koosta riippuen 30-60 minuuttia. Avaa foliot tai poista ne kokonaan.
- Vedä ristiviilto uuniperunaan ja purista perunan sisusta vähän esiin. Tarjoa uuniperunan kanssa valitsemaasi täytettä.
Kinkkutäyte
- Yhdistä kulhossa ranskankerma, palvikinkku, maustekurkku ja lehtipersilja. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita.
Kasvistäyte
- Pese paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Yhdistä kulhossa paprika, tuorejuusto, valkosipuli ja lehtipersilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita.
Raejuustotäyte
- Kuutioi pestyt tomaatit. Yhdistä kulhossa tomaatit, raejuusto ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja mustapippuria
- valkosipulin kynsi
- suolaa ja mustapippuria
- suolaa ja mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











