Valkoviinipasta

Valkoviinipasta

30 min
keskitaso
215 kcal / 100g
2
0

Valmista valkoviinipastaa, kun haluat arkeesi ripauksen luksusta tai kun haluat ilahduttaa vieraitasi.

Ainekset

2 annosta
1 (250 g)
tuorepastaa

Kastike

1 prk (180 g)
2 dl
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna

Tarjoiluun

(voissa paistettuja)
jättikatkaravun pyrstöjä

Ohje

  1. Valmista kastike. Valuta juustokuutiot. Pane juusto kasariin ja lisää kerma sekä viini. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
  2. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen n. 15- 20 min, kunnes kastike sakenee. Mausta valkosipulilla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  4. Tarjoa valkosipulilla maustetussa voissa paistettujen, isojen katkaravunpyrstöjen kanssa.
  5. Annoksesta riittää alkuruoaksi neljälle tai pääruoaksi kahdelle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)