Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vanilja-mustikkapullat

Pullat vanijakreemitäytteellä sekä tuoreilla mustikoilla ovat vastustamattomia. Marjoja vaihtelemalla saat pulliin uutta ilmettä ja makua.

Vanilja-mustikkapullat
Vanilja-mustikkapullat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2½ dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • ½ pkt hiivaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1½ tl kardemummaa
  • 7½ dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Täyte:

  • 1 prk (200 g)
    Valio vaniljakreemiä
    Herkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
    Valio vaniljakreemi 200 g laktoositon
  • 100 g mustikoita

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa

Ohje

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita siihen murennettu hiiva. Lisää muna, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Lisää loput jauhot taikinaan ja vaivaa kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää loppuvaiheessa Oivariini. Anna taikina kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Jaa taikina 12 osaan ja pyöritä pikkupullia. Kohota liinan alla.
  4. Paina juomalasin pohjalla voimakkaasti syvennys kohonneisiin pulliin. Voitele pullien reunat munalla. Lusikoi syvennyksiin vaniljakreemiä.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 12 min. tai kunnes pullat ovat kypsiä.
  6. Lisää mustikat pullien päälle paiston jälkeen.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 42,9 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search