500 g | tuoretta, valkoista parsaa |
250 g | sipulia |
2 rkl | |
½ tl | suolaa |
½ dl | kuivaa valkoviiniä |
1 tl | raastettua sitruunankuorta |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
500 g | vuohenjuustoa |
12 | lasagnelevyä |
Valkokastike | |
---|---|
1 l | |
1 rasia (200 g) | |
1 dl | vehnäjauhoja |
1 ½ dl | kuivaa valkoviiniä |
1 tl | suolaa |
ripaus | jauhettua valkopippuria |
Paistamiseen | |
2 rkl | pinjansiemeniä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.