Yrtti-sienipasta

Yrtti-sienipasta

Sienistä valmistat nopeasti täyteläisen ja ruokaisan pastakastikkeen vähistä aineksista. Crème fraîchen luontainen hapokkuus korostaa muiden raaka-aineiden makua ja lopputulos on puhdas ja herkullinen.

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 300 g
spagettia
2 rkl
200 g
siitakesieniä
3
valkosipulin kynttä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (200 g)
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pastan kiehuessa kuullota Oivariini rasvassa viipaloidut sienet ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää crème fraîche ja anna kuumentua. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  4. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
218 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›