Aino Laakso
Viestintäpäällikkö
Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.
Uudet Valion Suklaakerma ja Valio Kinuskikerma yllättävät ja ihastuttavat kotileipojat helppoudellaan ja monikäyttöisyydellään. Aidoista ja herkullisista raaka-aineista valmistetut kermat tarjoavat yllättäviä oikoteitä niin leivontaan kuin jälkiruokiin.
Valion uutuuskermat vispautuvat helposti kuohkeaksi vaahdoksi; kiehauttamalla niistä saa puolestaan täyteläisen kastikkeen kädenkäänteessä. Tuotteet sopivat vaahdotettuna pursotuksiin ja leivonnaisten täytteeksi. Kastikkeeksi muunnettuina ne toimivat vaikkapa kuorrutteessa ja jäätelön kaverina. Nämä jälkiruokamakujen aateliset valloittavat syvällä maullaan suklaan ja kinuskin ystävät vuorenvarmasti.
Vain mielikuvitus on rajana! Valio Suklaakerma ja Valio Kinuskikerma ovat uudet luottotuotteet sekä aloittelevan että kokeneen leipurin jääkaappiin.
Vaahdotettuna kinuski-tai suklaakerma sopii esimerkiksi kakkujen ja kääretorttujen kuohkeaksi täytteeksi. Keitettynä uusista kermoista tulee ehkäpä herkullisin mokkapalojen kuorrute koskaan. Vinkki pahimpaan herkkuhampaan kolotukseen: maailman helpoin suklaamousse syntyy silmän räpäyksessä vaahdottamalla suklaakermaa.
Uudet kermat tarjoavat paljon vaihtoehtoja kakkujen leivontaan. Kuohkeaksi vaahdotettuna suklaa- tai kinuskikermasta saa herkullisen täytteen. Kerman voi myös keittää kastikkeeksi ja vatkata voin kanssa suussa sulavaksi kreemiksi. Kastikkeeksi keitettynä kerma toimii hyvin kuorrutteena ja leikkaantuu kauniisti.
Näillä nikseillä kiehautat Valio kinuski- ja suklaakerman ihanaksi kastikkeeksi.
Kinuski- tai suklaakastiketta on mukava lorauttaa esimerkiksi jälkiruokien, marjojen ja jäätelön päälle. Kastike toimii myös kakun kuorrutteena: jäähtynyt kuorrute leikkautuu hyvin ja siinä on kaunis kiilto.
Valio suklaa- ja kinuskikerma vatkautuvat helposti ilmavaksi ja pysyväksi vaahdoksi. Tässä vinkit, joilla onnistut!
Pursotuksissa on tärkeää käyttää oikeanlaista kermaa. Suklaa- ja kinuskikermalla tehdyt pursotukset pitävät hyvin muotonsa. Tyllan avulla onnistuvat tornimaiset pursotukset, koristereunukset ja monenlaiset kuviot leivonnaisten koristeluun. Myös suklaan ja kinuskin aito maku on näissä kermoissa kohdillaan. Tartu siis tyllaan ja päästä luovuutesi irti!
Uusilla kermoilla valmistat kotijäätelöä hetkessä, etkä edes tarvitse jäätelökonetta. Tuunaa jäätelöt oman maun mukaan tai tekisitkö jäätelökakun?
Suklaakerma ja kinuskikerma ovat nopea ja helppo reitti makeaan joulutunnelmaan. Anna lahjaksi ja leivo itselle jouluiset maut. Taatelikakun ystävät yllätetään tänä jouluna pellillä ja rapsakka, suklainen marenki kohtaa marjaisan herukkatäytteen. Tutustu muihinkin ihaniin resepteihin.
Tässä on uusi luottotuote aloittelevalle ja kokeneellekin leipojalle.
Me Valiolla haluamme muistuttaa suomalaisia leivonnan merkityksestä ja rohkaista leipomaan. Leivonta on paikka, jossa aika pysähtyy. Siinä rakkaus, huolenpito ja välittäminen aineellistuu herkun muotoon, jaettavaksi kaikkien niiden kesken, jotka ovat sinulle tärkeitä.