Valio Oivariini® voittamaton maku 40 vuotta

Kaikki alkoi vuonna 1979, jolloin Valio tutki vaihtoehtoja voin pehmentämiseksi. Lisäämällä voihin rypsiöljyä saatiin parempi levitettävyys, mutta säilytettiin voin herkullinen maku. Syntyi voi-kasviöljyseos, joka sai nimekseen Valio Voimariini. Siitä tuli nopeasti suomalaisten suosikki. Siitä tuli maku, johon muut pyrkivät.

EU-jäsenyyden myötä tullut lakiasetus johti 2005 nimenmuutokseen. Hyllyt täytti Valio Oivariini®. Mikään muu ei kuitenkaan muuttunut, joten tuttu suosio säilyi.

Vuosikymmenten aikana tuttu Oivariini® maku on muodostunut rakkaaksi ja voittamattomaksi. Se muistuttaa kesästä, kodista ja pienistä arkisista herkkuhetkistä. Oivariini® maistuu luonnolliselta, sillä se on valmistettu puhtaista suomalaisista raaka-aineista.

Täysin kotimainen Valio Oivariini® syntyy Seinäjoella, suomalaisesta lähimaidosta. Maku on tuoreesta voista, jonka valmistukseen käytetty maito kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydellä sijaitsevilta maitotiloilta. Valio Oivariini® -levitteissä käytettyä voita ei varastoida eikä pakasteta – se on aina vastakirnuttua. Rypsiöljy käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa. Valio Oivariini® on lisäaineeton ja säilöntäaineeton.

Laajasta valikoimastamme löydät monenlaisia tuotteita: vähärasvaisemman, vähempisuolaisen, pehmeästi levittyvän, luomun sekä voimakassuolaisen. Vain muutaman mainitaksemme – Valio Oivariini® -tuotteita on yhteensä 16 kappaletta. Kaikkia yhdistää se, että maku on aina ytimessä.

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite. Se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin – siitä on kiittäminen voittamatonta makua. Tutustu Valio Oivariini® brändiin

tutustu