Valio Onni® − lasten puurot, vellit ja välipalat parhaimmillaan

Valio Onni® lastenruokaperhe tarjoaa suomalaista, maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa lapsille, helposti ja turvallisesti. Valio Onni® vellit, puurot ja välipalat on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion tehtaalla Turengissa. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja lue lisää lastenruoista. 

Lastenruoat eri ikävaiheisiin

Valio Onni® tuotteet ovat käyttövalmiita sellaisenaan ja ne soveltuvat lapsen ruokavalioon 4–8 kuukauden iästä alkaen. Valikoimassa ovat myös omat puurot yli 1-vuotiaille lapsille. Kaikki puurot, jogurtti- ja rahkavälipalat sekä osa velleistä ovat lisäaineettomia. Tuotteisiin ei ole lisätty suolaa eikä säilöntä- tai väriaineita. Maitopohjaiset Valio Onni® puurot ja välipalat on valmistettu ilman lisättyä sokeria, tuotteiden sopiva makeustaso tulee raaka-aineiden luontaisesta sokerista.

PUUROT

Valio Onni® puuroja on sekä maitopohjaisia että maidottomia vaihtoehtoja. Maitopohjaisiin puuroihin ei ole lisätty sokeria (sisältävät luontaisesti sokereita) ja maidottomat puurot ovat vain miedosti hedelmäsokerilla makeutettuja. Kaikki tuoteperheen puurot sisältävät suomalaista täysjyväviljaa. Valio Onni® omena-kaurapuurossa sekä persikka-kaurapuurossa on enemmän karkeutta kuin 5 kk iästä alkaen tarkoitetuissa puuroissa, joten niitä voi ryhtyä antamaan lapselle 8 kuukauden iässä. 

Valio Onni® yli 1-vuotiaiden lasten puurot

Suomalaisten Valio Onni® yli 1-vuotiaiden lasten puurojen tuotekehityksessä on huomioitu kuluttajien toiveet. Puurot ovat lisäaineettomia ja ne on valmistettu ilman lisättyä sokeria (sisältävät luontaisesti sokereita). Valikoimissa on kaksi herkullista makua: rukiinen puolukkapuuro ja viljaisa banaanipuuro. Puurot toimivat kalsiumin ja D-vitamiinin lähteenä kasvavan lapsen ruokavaliossa. 

Valio Onni® yli 1-vuotiaiden puurot sisältävät kalsiumia (110 mg / 100 g = 28 % päivän saantisuosituksesta). Kalsium on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Käytä Valio Onni® tuotteita yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen kanssa.

VELLIT

Valio Onni® vellit ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Osa tuotteista on gluteenittomia ja niiden aloitusikäraja on alk. 4 kk. Lisäksi löytyy kotimaista täysjyväviljaa sisältäviä vaihtoehtoja, joita voi tarjota lapselle 5 kk iästä alkaen. Kaikki Valio Onni® vellit on valmistettu maidosta. Maidottoman vellin saa valmistettua helposti maidottomasta puurosta (Valio Onni® vadelma-mustikkapuuro (alk. 5 kk) ja Valio Onni® viljaisa puolukkapuuro (alk. 5 kk)) lisäämällä siihen maidon sijaan muuta lapselle sopivaa nestettä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta

Valio Onni® tuotteet valmistetaan Valion kehittämällä uudella valmistusteknologialla, joka mahdollistaa tuoreen maidon käytön lastenruokien raaka-aineena. Suodatustekniikan avulla tuoreen, nestemäisen lehmänmaidon proteiinikoostumus muokataan mahdollisimman lähelle äidinmaidon koostumusta. Tämä tarkoittaa sitä, että lehmänmaidon kokonaisproteiinipitoisuutta pienennetään ja heraproteiinin suhteellista osuutta nostetaan. Näin tuotteet sopivat myös perheen pienimmille. 

Valio Onni® tuotteiden tarjoiluohjeet:

- Tarkista aina ennen käyttöä, että pakkaus on ehjä ja kolhuton.

Vellit
- ravista pakkausta ennen avaamista
- lämmitä vesihauteessa omassa pakkauksessaan, nokkamukissa tai tuttipullossa

TAI

- mikroaaltouunissa nokkamukissa tai tuttipullossa ilman tuttia (HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroaaltouuniin)

Puurot
- lämmitä vesihauteessa omassa pakkauksessaan

TAI

- lautasella mikroaaltouunissa (HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroaaltouuniin)

- Sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä.
- Koemaista aina ennen tarjoamista.
- Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois.

Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa.

Tuote säilyy avaamisen jälkeen 2 vuorokautta jääkaappilämpötilassa.

Korkillinen, helppokäyttöinen pakkaus

Valio Onni® tuotteet on pakattu kätevään korkilliseen pakkaukseen:

- helppo avata ja sulkea
- helppo annostella pannulle, tuttipulloon jne.
- pakkauksesta tulee vähemmän jätettä ja korkki suojaa jääkaapissa avattua tuotetta - kierrätettävissä korkkeineen
 

Huom. Pieni korkki ja sen alla oleva sinettirengas voivat olla vaarallisia alle 3-vuotiaille lapsille, joten ne tulee pitää poissa lasten ulottuvilta.


Energiatarpeesi