Valio ValSa® maitosuolainnovaatiomme avulla olemme pystyneet vähentämään suolan määrää tuotteissa jopa 50 % , ja maku on silti erinomainen. Tunnistat vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.
Maitosuola koostuu maidon luontaisista mineraaleista: kaliumista, jodista, magnesiumista, kalsiumista sekä natriumista, jota maitosuolassa on lähes 80 % vähemmän kuin tavallisessa ruokasuolassa. Valio ValSa® maitosuolan ansiosta voimme valmistaa tuotteita, joissa on vähemmän suolaa – ja silti erinomainen maku.
Valio ValSa® innovaation ydin piilee siinä, miten maitosuola ja esimerkiksi juuston maku saadaan pelaamaan täydellisesti yhteen.
Valio Oltermanni® kevyempi Cheddar 450g Valsa® – mukavasti makua mutta vähemmän rasvaa ja suolaa. Valio ValSa® maitosuola tuo juustoon makua maidon luontaisten mineraalien avulla, jolloin suolaa tarvitaan vähemmän.
Tutustu tuotteeseen >Valio ValSa® maitosuola koostuu maidon luontaisista mineraaleista, mm. jodista. Saat tärkeää jodia tuotteista, joissa on käytetty Valio ValSa® maitosuolaa.
Lasten ja aikuisten liiallinen suolansaanti johtuu usein elintarvikkeiden sisältämästä piilosuolasta. Ruokasuolasta saatavan natriumin vähentäminen on yksi helpoimmista keinoista alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.