Voi ja muut rasvat

Valion voi on maailmankuulu laadustaan ja maustaan. Tutustu Valion voihin ja rasvoihin ja valitse sopiva tuote paistamiseen, leivontaan ja sellaisenaan vaikkapa leivän päällä nautittavaksi.

Monikaan ruoka tai leivonnainen ei onnistuisi ilman rasvaa. Valio voi houkuttelee herkulliset aromit esiin niin leivonnassa kuin ruoanlaitossakin. Leivontaan ja leivän päälle löydät vaihtoehtoja myös Valio Oivariini® tai Valio KevytLevi® tuotteista.

Valio Oivariini® - voittamaton maku jo 40 vuotta

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä.

Tutustu oivariini tuotteisiin

Suussa sulavat juhlaleivonnaiset syntyvät Valio voista

Valio voilla leivotut tarjoilut sopivat jokaiseen juhlaan. Voi kuuluu olennaisesti perinneruokiin, vai voisitko edes kuvitella perunamuusia tai korvapuusteja ilman kunnon voita?

Kaikki valio voit

Vinkit voin käyttämiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa

  • Voin kirkastaminen

    Kirkastettu voi sopii kovalla lämmöllä paistamiseen. Teemu Laurellin videovinkillä onnistut!

  • Voin paahtaminen

    Voin paahtaminen tuo voista esiin pähkinäisen aromin. Kokeile paahdettua voita Teemu Laurellin vinkeillä!

Valio KevytLevi® levitteessä yhdistyvät voi ja rypsiöljy

Voi antaa levitteelle hyvän maun ja rypsiöljy hyvän levittyvyyden. Alhaisen rasvapitoisuuden vuoksi tuote soveltuu käytettäväksi vain leivän päälle.

Vain voi voi maistua voilta

  • Voi on aina voita

    Katso Valio arkistomainos

  • Valio Voi arkistomainos

    Katso Valio arkistomainos "Erilaisia ihmisiä"

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›