Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan kuitenkin edelleen puhtaasta suomalaisesta kermasta artesaanin ylpeydellä ja ammattitaidolla, ilman lisäaineita. Myös maailmanluokan maku on ennallaan. Parhaat makunautinnot syntyvät ensiluokkaisista raaka-aineista ja siksi Valio voita käytetään aina, kun halutaan saada aikaan paras mahdollinen lopputulos ruuanlaitossa ja leivonnassa. Sillä voi on aina voita. Myös laktoosittomana.
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
Pastöroitu kerma* ja suola
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytetään +4-+8 asteessa.
Valio Eila® voi 200 g laktoositon
3010
6408430030101
20 kpl
Kaikki voit soveltuvat paistamiseen, ruoanvalmistukseen, leivontaan ja leivälle.
Kääre kartonkikeräykseen