Valio Oivariini® vähärasvaisempi ValSa® HYLA®

Valio Oivariini® vähärasvaisempi ValSa® HYLA®

Valio Oivariini® vähärasvaisempi ValSa® HYLA®

Kevyempi valinta on helppo tehdä, kun mausta ei tarvitse tinkiä. Valio Oivariini® vähärasvaisempi sisältää vähemmän rasvaa ja suolaa mutta on silti täynnä tuttua herkullista makua. Pienempi suolapitoisuus onnistuu, kun osa tavallisesta suolasta korvataan Valio ValSa® maitosuolalla eli maidon luontaisilla mineraaleilla. Sipaise leivälle, käytä ruuanlaitossa tai leivonnassa - ja nauti. Kaikki Valio Oivariini® tuotteet valmistetaan aina tuoreesta suomalaisesta voista ja pehmeästä rypsiöljystä ilman lisäaineita ja säilöntäaineita. Ne ovat luonnollinen valinta koko perheelle.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
2123 kJ
Energia kcal
507 kcal
Rasva
57 g
josta tyydyttynyttä
22 g
josta kertatyydyttymätöntä
19 g
josta monityydyttymätöntä
7 g
Hiilihydraatit
0,5 g
josta sokereita
0,5 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
0,3 g
Suola
0,90 g
Laktoosia
0,5 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
57 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
20 µg(400 %*)
A-Vitamiinia
310 µg(39 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Jodia
24 µg(16 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

Ainekset: voi*, vesi, rypsiöljy, suola, maitomineraalisuola (maito*) ja D-vitamiini.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytetään jääkaapissa, +4 - +8°C:ssa.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
99

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Oivariini® 350 g vähärasvaisempi ValSa® HYLA®

Valion tuotenumero

31088

EAN-numero

6408430310883

Myyntierä

24 kpl

Tuotteen käyttö

Leivän päälle, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Lisätiedot

30 % vähemmän suolaa kuin rasvaseoksissa keskimäärin.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä rasia ja kansi muovina, folio metallina

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›