Siirry sisältöön

17.6.2021

Valio Akatemia® stipendihaku auki – jo yli miljoona euroa tukea lasten ja nuorten liikunnalle vuodesta 2013

Valio Akatemia

Valio Akatemia® ohjelman stipendihaku on auki, ja hakuaikaa on 15.8. asti. Valio Akatemia® jakaa stipendejä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin ja hyvinvointiin. Valio Akatemia® tukee kaikenlaista liikuntaa ja toimii terveellisten elämäntapojen puolestapuhujana. Ohjelman puitteissa on jaettu sen perustamisvuodesta 2013 alkaen jo yli miljoonalla eurolla stipendejä.

Valio Akatemia® ohjelma perustettiin edistämään suomalaisten perheiden hyvinvointia ja tekemään lasten ja nuorten liikuntaunelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus-, tuote- ja tapahtumastipendejä. Valio Akatemia® on osa Valion vastuullisuusohjelmaa.

”On mahtavaa nähdä suomalaisten lasten liikuntalajien kirjo vakiintuneista lajeista uudenlaisiin liikuntamuotoihin. Odotamme jälleen kiinnostavia hakemuksia, ja valinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, miten selkeästi ja konkreettisesti hakemuksessa pystytään kuvaamaan, mihin stipendiä on tarkoitus käyttää, mitä sillä halutaan saavuttaa. Saavutukset eivät tarkoita vain kisamenestystä, vaan liikunnan iloa ja hyvää oloa”, Valio Akatemia® ohjelman projektipäällikkö Nina Wahlström sanoo.

Stipendien haku käynnissä kesän ajan

Stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat liikuntaa harrastavat ja siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue, koululainen tai koululuokka.

Vanhemmat, valmentajat ja opettajat voivat hakea tukea lapsen tai nuoren puolesta, mutta tuki tulee käyttää kokonaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusten edistämiseen. Vuoden 2022 stipendien haku on käynnissä 1.6.-15.8.2021.

Lasten liikunnassa mukana vuodesta 2013

Valio Akatemia® ohjelma perustettiin keväällä 2013, ja tähän mennessä sen puitteissa on jaettu noin 2226 stipendiä, joiden arvo on yhteensä yli miljoona euroa.

Valio Akatemia® ohjelman kuulumisia voi seurata somesta tunnisteella #valioakatemia.

Koronapandemian aikana Valio Akatemia® stipendiaattien yhteistä leiriä ei valitettavasti voitu järjestää. Tilanteen normalisoituessa stipendiaatit kohtaavat jälleen leirillä, jossa nautitaan liikunnasta ja yhdessäolosta.

Lisätietoja:

Valio Akatemia® ohjelma

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search