Siirry sisältöön

6.9.2021

Valion syksyn 2021 uutuudet: kutkuttavaa kanelia, kantarelleja ja kasvipohjaista leivontaa, toivottuja välipaloja

Helppo kantarellipiirakka

Valion syksy tuo jääkaappeihin oivalliset oikotiet kokkaukseen ja leivontaan. Kasvipohjainen leivonta on yllättävän helppoa, ja entistä helpompaa Valio Oddlygood® uutuustuotteilla. Korvapuusti on rakastetuimpia leivonnaisia ja sen vuoksi olemme pakanneet sen makumaailman useampaankin uutuuteen. Pistäydyimme puolestasi myös sienimetsässä ja täytimme suomalaisten toiveita välipaloista. Kattavan uutuustuotelistauksen löydät täältä (https://www.valio.fi/tuotteet/haku/?uutuudet=nayta&suurpakkaukset=piilota), ja tässä muutama poiminta.

Syyskeittiön uudet tähdet

Valio Oddlygood® Bake & Dessert on kasvipohjainen vaihtoehto maustetulle rahkalle, ja Valio Oddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Kasvipohjaisen leivonnan kanssa pääset hyvinkin pitkälle näillä tuotteilla ja  leivonnan resepteillämme. Nauttisitko lämpimäisten kanssa myös kupposen kahvia kera kaurajuoman? Gluteeniton ja vegaaninen Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma löytyy nyt kylmähyllystä myös maustettuna, herkullisen korvapuustin makuisena.

Jauhopeukaloiden suosikkituote vaniljakreemi saa seurakseen uuden kanelikreemin, joka on kuin tiivistettyä korvapuustia. Aivan täydellinen makukaveri omenalle. Lue lisää leivontakreemeistä ja tutustu resepteihin.

Metsät, keittiöt ja sosiaaliset mediat ovat täyttyneet runsaasta sienisadosta. Etkö ehdi huumaan mukaan? Uusi kermainen kantarellikastike pelastaa tilanteen ja johdattelee täydellisiin syysfiiliksiin.

Howdy! Herra Oltermannin Amerikan-serkku Valio Oltermanni® Monterey Jack ilahduttaa paitsi leivän päällä, myös ruoanlaitossa. Se on saanut inspiraationsa amerikkalaisten suosikkijuustosta, ja sopii vaikkapa klassiseen mac&cheese -lohturuokaan tai ruokaisiin kerrosvoileipiin. Tutustu resepteihin.

Toivottuja välipalauutuuksia

Valio on viime vuosina vastannut suomalaisten toiveisiin ja tuonut kaupan hyllyyn hyvän valikoiman jogurtteja ja marjakeittoja, joiden makeus tulee vain hedelmistä. Ne eivät siis sisällä lisättyä sokeria, makeutusaineita, hunajaa eivätkä jogurtit sisällä mehutiivisteitä. Nyt näiden tuotteiden löytäminen kaupan hyllystä on entistä helpompaa, sillä pakkauksissa on Ei lisättyä sokeria -tunnus. Näiden tuotteiden perhe kasvaa 150 g jogurttiannospikareihin kahdella makuvaihtoehdolla, Valio Luonnonjogurtti+™ uuniomena ja Valio Luonnonjogurtti+™ mango & persikka. Mikä parasta, nämä pikarit on valmistettu kartongista, joten voit kierrättää ne kartonkikeräykseen.  Tutustu runsaaseen valikoimaan.

Treenipäivä on vanukaspäivä! Suosittu Valio PROfeel® vanukasperhe kasvaa. Uudet makeutusaineettomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat suklaa-nougat ja banoffee sopivat treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Uutuusvanukkaissa on runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman keinotekoisia makeutusaineita. Uudet proteiinivanukkaat on makeutettu sokerilla, hiilareita on 8,2 g/100 g, ja runsaasti laadukasta maitoproteiinia (18 g /purkki).

Shoppaile ja inspiroidu Valion digipalveluilla

Haluamme auttaa suomalaisia nauttimaan leivonnan ja ruoanlaiton iloista, ja osa avusta annetaan kätevästi digipalveluilla. Olemme aloittaneet yhteistyön S-ryhmän Foodie-verkkopalvelun kanssa. Pääset nyt lisäämään Valion suosituimpien reseptien raaka-aineet Foodien ostoskoriin vain parilla klikkauksella. Onpa kätevää!

Miten löytäisin sopivan reseptin? Miten liivatetta käytetään? Chat-bottimme Muru auttaa ratkomaan leipojien pulmia ja valitsemaan sopivia reseptejä. Juttele Murun kanssa leivonnan teemasivuillamme.

Entä kun olen ottanut Valion tuotteen kaupassa käteen – mitä tästä leipoisin? Kaikissa maustetuissa leivontatuotepakkauksissamme eli maustetuissa rahkoissa, kinuski- ja suklaakermassa sekä kasvipohjaisissa Bake & Dessert -tuotteissa on lisätyn todellisuuden eli AR:n keinoin toteutettuja digitaalisia reseptivinkkejä, jotka voit katsoa kätevästi kännykällä. Tarkemmat ohjeet löydät tuotepakkauksista ja tästä vinkkiartikkelistamme.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search