Helppoa leivontaa Valio vanilja- ja kanelikreemillä

Leivonnan kenties ihanin hetki on nähdä hymyilevät ilmeet, kun ensimmäinen suupala lämpimäisestä maistetaan. Valio vaniljakreemillä ja uudella Valio kanelikreemillä taiot käden käänteessä hymyilyttävät herkut itsellesi ja muille. Nämä kreemit on helppo kietaista pullaan tai sekoittaa täytteeksi kakkuun ja piirakkaan.

Valio vaniljakreemi ja uusi Valio kanelikreemi ovat makean leivonnan moniottelijoita.

Valio vaniljakreemissä on syvä vaniljan maku ja silkinsileä koostumus.Vanilja on kaikkien makukaveri, jolle löytyy käyttöä läpi sesonkien. Kokeile vaikka erilaisten marjojen kanssa.

Valio kanelikreemi on oikotie korvapuustin makumaailmaan, sillä siinä yhdistyvät maanmainio Valion voi, kaneli ja sokeri. Kanelikreemi sopii pullaan ja myös esimerkiksi omenaisiin ja pähkinäisiin leivonnaisiin.

Valio vaniljakreemi ja Valio kanelikreemi tuovat runsaasti makua ja sopivan jämäkän rakenteen monenlaisiin makeisiin leivonnaisiin. Laktoosittomat kreemit kestävät hyvin paistamisen eivätkä sisällä kananmunaa.

Makean leivonnan moniottelijat

Tutustu vaniljakreemiin ja uuteen kanelikreemiin

Kaneli kruunaa leivonnaisen

Tutustu, mitä ihania herkkuja voit leipoa Valio kanelikreemistä

Katso lisää reseptejä Valio kanelikreemille

Vaniljaisia unelmia

Vaniljakreemistä voit leipoa vaikka mitä!

Katso lisää reseptejä Valio vaniljakreemille

Leivo, leivo, leivo!

Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää! Tutustu Valion leivonnan maailmaan ja löydä seuraava suosikkireseptisi.

Nyt leipomaan!